0 votes
in cryptogram puzzles by (189k points)

Stad van The Beatles en van de Engelse voetbalclub die belangstelling heeft voor Arne Slot, de huidige coach van Feijenoord

1 Answer

0 votes
by (189k points)
 
Best answer

The Beatles

Stad: Liverpool, Engeland

The Beatles zijn gevormd in Liverpool in 1960 en worden beschouwd als een van de meest invloedrijke bands in de geschiedenis van de popmuziek. De band bestond uit John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr. Ze brachten 13 studioalbums uit, waarvan er vele miljoenen exemplaren verkochten over de hele wereld. Enkele van hun meest bekende nummers zijn "Hey Jude", "Yesterday", "Imagine" en "Let It Be".

Engelse voetbalclub met interesse in Arne Slot

Stad: Rotterdam, Nederland

De Engelse voetbalclub die interesse heeft getoond in Arne Slot, de huidige coach van Feyenoord, is Newcastle United. Slot heeft indruk gemaakt met zijn werk bij Feyenoord, waar hij de club naar de tweede plaats in de Eredivisie heeft geleid in het seizoen 2021-2022. Hij heeft ook de finale van de Conference League in 2022 bereikt. Newcastle United is op zoek naar een nieuwe manager na het ontslag van Eddie Howe in augustus 2022. De club is momenteel bezig met het behoud van haar Premier League-status.

Het is echter belangrijk om op te merken dat er op dit moment geen concrete aanbiedingen zijn gedaan en dat Slot nog steeds onder contract staat bij Feyenoord. Het is ook mogelijk dat andere clubs interesse tonen in de Nederlandse coach.

Welcome to Hmsaat Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...